Other languages with Google Translate

Kontakt

Karlstads stift Besöksadress: Västra Torggatan 15, 65224 Karlstad Postadress: Box 186, 65105 Karlstad Telefon: +46(54)172400 E-post till Karlstads stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

öppen för alla

Ring 112 och be att få tala med "Jourhavande präst". Jouren är öppen för alla. Du som ringer behöver inte tillhöra Svenska kyrkan. Tron på Gud är en självklar förutsättning för de som arbetar i jouren, men man talar inte om Gud, läser Bibeln eller ber under samtalet om den som ringer inte själv önskar det.

Varje natt

Jourhavande Präst är öppen 21.00 - 06.00 varje natt. Du som ringer får tala med en präst i Svenska kyrkan som har ett särskilt uppdrag och utbildning att tjänstgöra i jouren. Både prästen och du som ringer är anonyma för varandra. Telefonnummer är 112. Om du vill tala med en präst under dagtid kan man alltid vända sig till sin hemförsamling.

Läs mer om Jourhavande präst