Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Mötesplatser

Välkommen in precis som du är. Hoppas du hittar nått som du skulle vilja göra.

Frivilligt arbete som bär

Är du intresserad av att göra en insats? Prata med personalen i kyrkan så ser vi vilket uppdrag som skulle passa för dig.

Själavård

Om du vill ha enskilda samtal - någon att prata med - kan du kontakta vår präst eller diakon.

Välkommen in i kyrkan

Vår kyrka är ljus och rymlig med en vacker altartavla. Kom gärna in och tänd ett ljus i lugn och ro. I caféet kan du närapå alltid få en kopp kaffe, läsa tidningen och få en pratstund.
Rudskyrkan är en distriktskyrka för Rud och Färjestad inom Norrstrands församling och tillhör Svenska kyrkan. Den ligger vid det lilla Rudstorget och byggdes 1993.