Ungdomskör, Västerstrandskyrkan

En kör för dig som är 13 år och äldre. Kören repar på onsdagar kl. 17.00-18.15. Start 14/9. Anmäl er med mail eller sms, info finns här under.

Ungdomskören är en kör för dig som tycker om att sjunga och är 13 år (åk 7) och äldre.

Start 14/9 kl 17.00-18.15.

Kören övar en gång i veckan, onsdagar klockan 17.00-18.15, i körrummet på bottenvåningen av Västerstrandskyrkan.
Ungdomskören sjunger en blandad repertoar av visor, gospel, pop och musikalsånger med betoning på enkel stämsång och medverkar och framför musiken i olika sammanhang i kyrkan.

Visst vill DU vara med!??
Anmäl dig till Helen Oscarsson
E-post: helen.oscarsson@svenskakyrkan.se
Sms: 0767-661956, telefon: 054-14 19 56.

VI SES!

Om Västerstrandskyrkan

Kyrkan ligger vid Våxnäs centrum. Det är en modern tegelkyrka där det är full aktivitet av såväl stora som små under veckans alla dagar.

Västerstrands församling

Välkommen till en stadsförsamling med bred och livlig verksamhet för alla åldrar.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.