Ungdomskör i Västerstrandskyrkan

Onsdagar kl. 17.30-18.45, från 13 år och uppåt. Start 9/9. Vi övar i kyrksalen.

Ungdomskören är en kör för dig som tycker om att sjunga och är 13 år och uppåt.

Ungdomskören sjunger en blandad repertoar bestående av visor, gospel, musikalsånger, pop och mer med betoning på enkel stämsång.
Kören medverkar bl.a i kyrkans ungdomsmässor, Luciakonserter mm.

Hösten startar onsdagen den 9 september klockan 17.30.
Nytt den här terminen är att vi övar i kyrksalen som är en större lokal än körrummet.
Vi följer myndigheters råd och rekomendationer och håller avstånd, har god handhygien och stannar hemma om man är förkyld.

Visst vill du vara med!?
Anmäl dig till kantor Helen Oscarsson, tfn. 054-14 19 56. E-post: helen.oscarsson@svenskakyrkan.se

Vi ses!

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan