Foto: Louise Hedberg

Rudskyrkan

Välkommen på gudstjänst i Rudskyrkan.

Fira advent, jul och nyår i din kyrka!

Gudstjänster, konserter, julfirande, träffar och mys. Här hittar du allt som händer i kyrkorna i Karlstad från första advent till trettondag jul - och till sist, julgransskakningar.

Julänglarna - sprid julens glädje till barnfamiljer som inte har råd att fira jul

Jesusbarnet kom med ljus och glädje till världen. Detta vill vi sprida till till barnfamiljer i Karlstad som inte har råd att fira jul. Var med du också! Det du ger, litet eller stort, gör verklig skillnad i människors liv.

Svåra tider - så kan du hjälpa

När maten och elen blivit mycket dyrare får personer och familjer som redan levde på marginalen det ännu svårare. Detta har media rapporterat mycket om den senaste veckan. Flera av våra diakoner har där uttalat sig och bidragit med sin bild. Detta har väckt ett stort engagemang hos allmänheten och många vill veta hur en som enskild kan hjälpa till.

Kontakt Rudskyrkan

Hör gärna av dig om du har några frågor eller söker någon att tala med.

Fira advent, jul och nyår i din kyrka!

Svåra tider - så kan du hjälpa

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.