Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

PAUS - Den alternativa adventskalendern 2016

I år handlar det om paus. Pauser som ger oss en chans att varva ner. Som ger kontrast till den omgivning man befinner sig i. Som man kan bestämma längden på. Och bestäm ordningen själv. Ta en paus som passar dig den här dagen.

Att återhämta sig är något vi måste göra varje dag. Det är en färskvara. Det är därför vi sover varje natt. Och inte ens om man har sovit väldigt gott kan man prestera på topp hela dagen. På något sätt måste man få in återhämtning även under dagens aktiva tid.

Man kan inte under helgen ladda upp sig med energi så att man inte behöver nåt alls resten av veckan. Det vore som att försöka äta all mat under helgen. Helt omöjligt.

Till den här decembermånaden har vi samlat 29 olika pauser. En del korta, en del långa, en del avancerade, en del superenkla... Tanken är att du ska få testa nya typer av pauser och starta en ny vana. Så den här julen tar vi det lugnt.