Öppen förskola,Väse Sockenstuga

Obs! Ny tid 13.00-15.00 Välkomna på Öppna Förskolan tisdagar udda veckor Vi håller öppet! Välkommen med ditt/dina barn! Du kan välja: Lek utomhus på baksidan av sockenstugan eller lek inne. Vi är rädda om varandra, kom om du är utan förkylningssymptom! Välkommen!

Vi anpassar oss till rådande omständigheter och följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Stora delar av verksamheten påverkas men vi stänger inte ner. På församlingens förstasida, i kalendariet och våra sociala medier uppdaterar vi reglelbundet med information om verksamheten.

Läs mer här: Aktuell information

För att skydda våra församlingsmedlemmar så delar i verksamheterna och därför byter öppna förskolan tid till och med april månad.

Hjärtligt välkommen till sockenstugan en gång i månaden! Här finns fika, plats för lek och möjlighet att träffa andra föräldrar och barn. (Klockan 11.00 drar sångstunden igång. Vi sjunger och rör oss, barn och föräldrar tillsammans och håller på ca en halvtimme. Klockan 11.30 plockar vi ihop leksakerna inför sopplunchen! ) Alla barn är välkomna i vuxens sällskap!

Sockenstugan är det första röda huset bredvid Väse kyrka med strålande utsikt över ängar och hästhagar.

Kontakt: stina.wennberg@församlingspedagog  054-14 19 74
stina.wennberg@svenskakyrkan.se