Öppen förskola, Kronoparken

Välkommen till öppna förskolan, fredagar 9.30-12.00 Start för hösten är 16 september.

Välkommen till vår öppna förskola!

Här kan du och ditt barn träffa andra att leka, fika och pyssla med!

I vårt café erbjuds det även nygräddade våfflor. ALLA föräldrar och barn (ca 0-6 år) är välkomna!

Sofia Westberg, församlingspedagog, möter du under denna terminen på öppna förskolan!

Varmt välkommen!

Närbild på coronavirus.

Restriktionerna borta efter 9 februari

Från och med 9 februari lyfts nästan alla restriktioner pga coronaviruset. Efter det finns inga krav på vaccinationsbevis eller tak på antal deltagare till kyrkorna. Med omtanke om varandra hjälps vi dock fortfarande åt så att gudstjänster och verksamheter är säkra platser för alla och vi stannar självklart hemma vid sjukdomssymtom.

Om Kronoparkskyrkan

Mitt på Kronoparken ligger kyrkan som sjuder av liv hela veckan. En lättillgänglig kyrka med både församlingssal och café med en mysig atmosfär.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.