Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Stickcafé - Hoppfull Stickning

Västerstrandskyrkan onsdag 25 mars kl 17.30-20.00

Stickcafé - Hoppfull stickning. Västerstrandskyrkan onsdagen den 25 mars klockan 17.30-20.00.

Ann-Margret Barse berättar om sitt engagemang i att samla in stickade plagg m.m. till barnhemsbarn och gatubarn i de forna öststaterna.Vi får höra om Ann-Margrets reseminnen från Ukraina och Estland.
Hon ger också exempel på vilken betydelse stickning kan ha för både vårt eget och andras välmående.

Ta med din stickning eller annat handarbete och kom!
Ta också gärna med små kläder eller filtar som du har stickat och vill skänka till insamlingen.
Det blir gott fika, trevligt sällskap och tipspromenad med sticktema.

Ingen anmälan eller avgift. Lämna gärna frivillig gåva för fikat.

Stickcaféet är en programpunkt i Livet värt att Leva, temadagar i Karlstads stift om livsfrågor. Årets tema är HOPP.

Ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan Karlstads pastorat, Östpendeln, Equmeniakyrkan och Karlstads stift.