Prova på-kväll för dig som är nyfiken på körsång, 20 september

Nyhet Publicerad Ändrad

Varmt välkommen till en kväll full av sång. Vi utforskar rösten och sången och känner på hur det känns att sjunga tillsammans. 18.30-20.30 träffas vi i Norrstrandskyrkan.

Den 20 september 18.30-20.30 träffas vi i Norrstrandskyrkan.

Att sjunga gör att kroppen frigör hormoner som man blir glad av. Kom och testa! Du får också enkla tips om hur du kan komma igång att sjunga mer.

Alla är välkomna - oavsett om du aldrig sjungit förut eller är van sångare. Du behöver inte kunna läsa noter. Det finns många körer på olika svårighetsnivåer runt om i Karlstads kyrkor. Och den här kvällen finns flera körledare på plats som kan hjälpa dig hitta en kör som passar dig.

Kvällen är öppen för alla. Man behöver inte anmäla sig.

Hör av dig om du har frågor!
Skriv till eva.enders@svenskakyrkan.se så ger vi dig mer information.

Läs mer om alla körer som finns i kyrkorna här:

Vuxenkörer

Njut av att låta kroppens toner ljuda tillsammans med andra. Körsång är bra för dig på många sätt. Här finns körer för människor på alla musikaliska nivåer.

Hör körledare och körsångare berätta!

Varför sjunger du i kör? Vad är det som är så härligt?
Här kan du lyssna till vad några av våra körers sångare har att berätta.