Ett vattenkors svävar över vatten

Pilgrimsresa till Vadstena

Nyhet Publicerad

Fredag 31 maj-lördag 1 juni 2024. Resan är till för dig som är intresserad av retreat och pilgrimsliv. Max 14 deltagare.

Vi bor enkelt i flerbäddsrum med våningssängar. Mat i form av lunch och kvällsmat ingår dag ett. Dag två får du stå för dina egna matkostnader förutom frukost. Vi deltar i Tidegärdens böneliv, prövar-på gregoriansk sång i klosterkyrkan, gör ett besök hos Birgittasystrarna och lyssnar på ett föredrag som pilgrimspräst Hans-Erik Lindström håller i.

Kostnad: Frivillig gåva till pastoratets diakoni. Kostnad för matsäck på dit/hemresan samt för egen lunch dag två.

Anmälan: Karlstads pastorats expedition 054-141400 från 22/4. 14 platser.
Först till kvarn gäller för anmälan!

Avresa/hemresa: buss utgår från Vikenkyrkan. Samling kl. 07:45 vid Vikenkyrkan. Avfärd 08:00. Återresa 1/6 kl: 15:00, samling vid pilgrimscentrum.

Varm hälsning
Margit Henriksson diakon och präst Boel-Marie Lennartsdotter.
Vid frågor kontakta Margit 054-141539, margit.henriksson@svenskakyrkan.se