Foto: Pxhere

Luciakonsert i Karlstads domkyrka 12 december

Två konserter 16.00 och 18.00. Biljetterna släpps 1 december 8.00. Covid-pass krävs för att få komma in. OBS: Nu är alla biljetterna slut!

Den 12 december får vi äntligen välkomna Värmlands Lucia med följe till Domkyrkan igen, både 16.00 och 18.00.
Platserna är begränsade och biljetterna släpps den 1 december.
Ring 054-14 14 00 för att boka biljetter (max 5 per person).
Biljetterna hämtas på pastoratsexpeditionen, Västra kyrkogatan 5, 1-8 december.

Luciatablån spelas in och sänds den 13 december.

Covid-pass krävs för att komma in.

Covidinfo

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vilket innebär att vi anpassar verksamheten därefter. Vi månar om att genomföra så säkra arrangemang som möjligt för besökare, artister och medarbetare.

Vid de allra flesta arrangemangen räknar vi med mindre än 100 deltagare och då behöver man inte visa covid-pass. En del arrangemang kommer att ha ett maxtak på 100 deltagare. Vid några tillfällen kommer det att gå att boka plats via expeditionen. Vid vissa större arrangemang där det förväntas att bli många deltagare kommer det att krävas covid-pass av de som vill delta.

Vi erbjuder många gudstjänster, konserter och mötesplatser i kyrkorna. Hela vår kalender finner du på hemsidan – svenskakyrkan.se/karlstadspastorat. Om du vill hitta ett sammanhang med lite färre deltagare kan du gärna kontakta expeditionen 054-14 14 00 så berättar de mer. Det finns också digitala sändningar från två kyrkor. De hittar du på hemsidan.