Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Festligt firande när Rudskyrkan blev 25 år

Festligt och trångt om sittplatser var det när Rudskyrkan hade 25-årskalas. Sång och musik, tal, minnen, tipspromenad, mässa och - givetvis - tårta gjorde dagen komplett. Här kan du se ett bildspel från dagen.

Onsdagen den 19 september var det exakt på dagen 25 år sedan som Rudskyrkan invigdes. Detta firades med program hela eftermiddagen för nya och gamla församlingsbor.

De tidigare kyrkoherdarna höll tal och mindes tillbaka till Rudskyrkans tillblivelse. Märta Grahn och Ludvig Sjöstedt framförde vacker musik. Det var kaffe, tårta och tipspromenad som handlade om Rudskyrkan och Karlstads pastorat. Man kunde också läsa om Rudskyrkan genom åren och skriva i dagens gästbok.

Dagen avslutades med tal av nuvarande församlingsherde Niklas Grahn och en mässa som leddes av distriktspräst Håkan Fhager.