Drop in vigsel i Västerstrandskyrkan lördagen den 7/11

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar! Fria till din partner, beställ hindersprövning och kom på Drop in vigsel i Västerstrandskyrkan lördagen den 7/11 kl 12-17 där ni har möjlighet att säga ja till varandra.

Under rådande Corona-pandemi är vi många som räds att samlas tillsammans och restriktionerna gör att det kanske inte är möjligt att samla hela släkten och alla vännerna.
Just detta är ett av huvudskälen till att vi tror att Drop i vigsel kan vara ett omtyckt alternativ.
Vi tror att det finns flera par som skulle vilja gifta sig men hålla bröllopet enkelt och fokusera på varandra, bekräfta sin kärlek inför Gud i en enklare form utan föranmälan eller storslagna förberedelser.

Att gifta sig på vår Drop in vigsel dag blir ett spontant sätt att bekräfta kärleken mellan er som längre fram, när Corona-pandemin har lagt sig, kan kompletteras med en storslagen fest om man vill det.

Vi ordnar präst, lokal, musik och vittnen. Det enda ni behöver tänka på är att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid, ta med den godkända hindersprövningen, legitimationer samt ringar till lördagen den 7 november.
Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Så här går det till:
De som vill vigas vid Drop in vigsel lördagen den 7 november kommer till kyrkan någongång mellan klockan 12.00-17.00.
När det blir er tur möter ni prästen och musikern för ett kort samtal, ni får välja ett musikstycke och en psalm från en lista om ni vill det, och dessa kommer sedan att ingå i vigseln. Därefter vigs ni.

För er som vill ta med gäster gäller max 30 personer då restriktionerna gör att vi inte kan vara fler än totalt 50 personer, inklusive personal, i kyrkan samtidigt.

För frågor kontakta Församlingsherde Johan Husberg, 054-141952, johan.husberg@svenskakyrkan.se