Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Nyeds kyrkokör

Höstterminen startar i september, mer information kommer. Körledare: Lars Bäckman. Torsdagar kl. 18.30-20.30 i Nyeds församlingshem, Molkom. Fyrstämmig blandad kör. Vi börjar med fika kl. 18.15.

Torsdagar 18:30-20:30

Nyeds kyrkokör är en fyrstämmig blandad kör.
Vår repertoar är blandad, alltifrån klassiska sånger till visor och moderna poplåtar.

Varje år genomför vi en vår- och en julkonsert. Vi sjunger vid de stora kyrkliga högtiderna och några gånger däremellan, både i kyrkan och vid exempelvis arrangemang vid hembygdsgården.

Vi ser gärna att vi blir fler körsångare!
Välkommen till Nyeds kyrkokör.

Kontakt, frågor: Leah Fritz 054-14 15 13