Foto: Magnus Aronson /IKON

Musiklek, Kronoparkskyrkan

Obs: Denna verksamhet är inställd tillsvidare pga pandemin. För barn cirka 2-5 år med en vuxen. Vi sjunger och rör oss till musik. Torsdagar 17.00

För dej mellan 2-5 år (ca) tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, dansar, gör ramsor mm. Efteråt serveras det kvällsmat för den som vill!

För mer info ring eller skicka e-post till:
Erika Olsson Hallberg 054-14 19 35

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan