Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Bibelsamtal i Kronoparkskyrkan

Vi samtalar kring Markusevangeliet och senare i vår Apostlagärningarna. Onsdagar jämna veckor kl 17.30-19.00 i Kronoparkskyrkan.

Bokcirkeln utgår från boken "Markus runt på 90 dagar" som innehåller ett stort antal betraktelser utifrån Markusevangeliets texter skrivna av många olika människor. Under våren kommer vi att avsluta Markusläsningen och börja med Apostlagärningarna.

Ingen anmälan - det är bara att dyka upp. Ledare: Sara Flodkvist och Anna Bohlin Christensson.

På den här länken kan du läsa hela "Markus runt på 90 dagar" digitalt.