Till jordens yttersta gräns - Bibelsamtal i Kronoparkskyrkan

Den här verksamheten har tagit paus pga coronaviruset, håll utkik här på hemsidan och i andra kanaler för att hålla dig uppdaterad. Vi samtalar kring Apostlagärningarna. Torsdagar jämna veckor kl 17.30-18.55 i Kronoparkskyrkan.

Ingen anmälan - det är bara att dyka upp. Ledare: Sara Flodkvist och Anna Bohlin Christensson.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan