Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mamm-sing & papp-sing

För föräldrar med barn mellan 11 mån och 2 år. Några torsdagar under hösten, 11.15-11.45 start 22 februari. Till Mamm-sing och Papp-sing i Barnens katedral kommer man när det passar. Stanna gärna och fika efteråt! Ingen föranmälan.

Detta är en öppen grupp som man inte behöver anmäla sig till. Man behöver inte komma varje gång. 

Mam-sing och Papp-sing är en uppföljning av späd- och småbarnsrytmikgrupperna som vi har i Barnens Katedral, men också en möjlighet för de som inte haft möjlighet att gå i de grupperna! Vi sjunger sånger som inspirerar föräldrar att sjunga med sina barn. En mamma- eller papparöst behöver stimulans för att kunna hålla för ett barns oändliga längtan efter att få växa upp i den trygghet det innebär när mamma och pappa sjunger!

Vi sjunger och spelar sånger för barn för att utöka vår repertoar och vi sjunger sånger som vi vuxna gillar, allt för att väcka lusten till sång och musik! Jag som leder blir vägvisare, men det hänger på ditt engagemang som mamma eller pappa, tillsammans med ditt barn, hur svängigt det blir!

För föräldrar med barn mellan 11 mån och 2 år 
Stanna gärna och fika efteråt! Till Mam-sing och Papp-sing kommer man när det passar - ingen föränmälan, ingen kostnad.

Kontakt: Kerstin Andeby, pedagog/musiker
070- 252 19 35 Kerstin Andeby

Start: torsd 22/2  11.15-11.45

Ingen anmälan!

Vårens datum:

22/2

29/3

3/5

17/5