Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Shine, Molkom

Obs: Kören är tyvärr tillfälligt inställd på grund av sjukdom. Information om när den startar igen kommer här framöver. Torsdagar i Nyeds församlingshem, F-åk 2, 15:45-16:20 I barnkörerna i Nyed dansar och sjunger vi med glädjen i fokus!

Barnkörerna har en central roll i församlingens barnverksamhet. Vi medverkar vid Små- och stora gudstjänster några gånger per år.

Vi genomför också större projekt såsom Molkoms Lucia och olika temakonserter. Då ofta i samarbete med Alsters barnkör eller vuxenkörerna.

Kontakt: Leah Fritz 054 - 14 15 13 eller leah.fritz@svenskakyrkan.se