Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Långfredag

Efter att Jesus gripits på natten av de romerska soldaterna förs han till förhör hos Pontius Pilatus. Följ den mycket dramatiska berättelsen om när Jesus korsfästs i någon av våra gudstjänster.

Långfredag 30 mars

10.00 Gudstjänst med Små och stora. Berättelsen om långfredagen. Barnens katedral.
10.00 Långfredagsgudstjänst, Kyrkokören, Västerstrandskyrkan.
11.00 Långfredagsgudstjänst, Domkyrkan.
11.00 Långfredagsgudstjänst, Norrstrands kyrkokör, Norrstrandskyrkan.
11.00 Långfredagsgudstjänst, satser ur Pergolesis Stabat Mater med av Maria Rydberg och Annika Bohlin, Nyeds kyrka.
15.00 Långfredagsgudstjänst, Vikenkyrkan.
15.00 Gudstjänst med små och stora, ”vid nionde timmen”. Barnkör och musiker medverkar, Kronoparkskyrkan.
15.00 Långfredagsgudstjänst, satser ur Pergolesis Stabat Mater med av Maria Rydberg och Annika Bohlin, Alsters kyrka.
15.00 Långfredagsgudstjänst, Väse kyrkokör, Väse kyrka.
16.00 Långfredagsgudstjänst, Rudskyrkan.

LÅNGFREDAGSMUSIK
18.00 Pergolesi ”Stabat Mater”, kören Vox Maria, Rebecca Fjällsby sopran, Sabina Bisholt alt, Karlstad barock, Domkyrkan.