Kvinnoliv i förändring

I november startar en samtalsgrupp för kvinnor. Den handlar om klimakteriet och andra förändringar som sker för kvinnor i medelåldern. En torsdag i månaden med start 24 november kl 18.00-20.00.

”Jag känner inte längre igen mig själv.” ”Jag har inga ord för vad som händer mig.” ”Vården erbjuder ingen hjälp.” ”Det känns skamligt att tala om det.”

Känner du igen dig och vill möta andra i samma situation?

Vi träffas i Norrstrandskyrkan en gång i månaden, torsdagar kvällstid. Vi utgår från våra egna liv, samtalar, diskuterar, läser på och skaffar oss mer kunskap. Målet är att i gemenskap bryta tystnaden, finna vägar att må bättre och förändra världen för kvinnoliv i kommande generationer.

Vid vissa tillfällen kommer gäster och ger oss mer kunskap och verktyg kring kvinnokroppen i förändring. Vi får till exempel prova på yogaövningar som har bevisad effekt vid klimakteriet och lyssna på några olika experter.

Frågor? Kontakta prästen Ann-Charlotte Uggla som kommer att leda gruppen, telefon 054-14 19 45.

Anmäl dig via denna anmälningslänk till studieförbundet Sensus.

Vi träffas kl 18:00 - 20:00 i Norrstrandskyrkan vid följande tillfällen:
2022-11-24
2023-01-12
2023-02-09
2023-03-09
2023-04-27
2023-05-25

-------------------------------------------------------------------

Jag har inga ord för vad som händer mig.

Alla andra verkar klara sig bra.

Varför värker plötsligt mina fötter?

Vården erbjuder ingen hjälp.

Var kom all ångest ifrån plötsligt?

Får min kropp och jag vara med nu?

Det känns skamligt att tala om det.

Varför har jag inte vetat om det här tidigare?

Orkar jag leva så här?

Var finns hjälp?