Skriv ut Julänglarnas presentpapper

På Luciadagen 2022 släpper vi Julänglarnas presentpapper med massor av lussekatter på! Det finns att skriva ut eller kan hämtas på expeditionen.

Har du skänkt en gåva till julänglarna och vill visa det på något sätt? Eller behöver fint papper till små julklappar? Här kan du ladda ner Julänglarnas presentpapper 2022

Filen som går att ladda ner här är i A3-format. Alltså passar papperet främst för små paket. Om du inte kan skriva ut själv kan du hämta papper på Svenska kyrkans expedition på Västra kyrkogatan 5. Ring 054-14 14 00 om du har frågor. I varje rulle finns tre papper.

Skänk gärna en gåva till Julänglarna som tack för papperet.

Tack Viola!

Hon som ritat alla lussekatter heter Viola Hedberg, är 9 år och bor här i Karlstad. Hon ritade för att göra en kattgirlang men tyckte att det var roligt att göra omslagspapper av bilderna också. Tack för hjälpen Viola!