Julänglarna - för företag och föreningar

Företag, föreningar och organisationer har varit mycket viktiga för att Julänglarnas insamling har gått så bra. Vill du också hjälpa till? Här kan du läsa mer.

Julänglarna arbetar intensivt med många företag, organisationer och föreningar varje år. Det är otroligt välkommet samarbete som blir bättre för varje år.

Under detta Coronaår behöver vi skapa ännu fler bra kontakter för att samla ihop pengar så det räcker till familjerna. Carin Hansdotter är den som arbetar med just detta. Ta gärna kontakt med henne om du har några frågor. Läs mer om julänglarnas arbete här.

Viktigt att veta

Om en större summa sätts in på swish eller bankgiro brukar vi uppmärksamma gåvan genom att nämna givaren på vår Facebooksida. Meddela oss om ni inte vill att vi gör det.

Affischer, folder, små trycksaker och skyltar. Marknadsföringsmaterial finns att ladda ner och du hittar det längre ner på sidan här.

Skicka julklappen vidare
- ge en gåva till Julänglarna!

Swish

Bankgiro

Märk inbetalningen ”Julänglarna”.

Faktura

Om ni vill skänka pengar via faktura kan ni skicka era uppgifter och beloppet ni vill skänka till karlstad.ekonomi@svenskakyrkan.se så skickar Karlstads pastorat en faktura.

Vem samlar in pengarna?

Det är Svenska kyrkan som samlar in pengarna och de delas sedan ut som presentkort på julklappar och julmat. 100 % av pengarna som samlas in delas ut till familjerna. Svenska kyrkan bekostar alla administrativa avgifter så att inga gåvor behöver göra det.

Marknadsföringsmaterial

Här hittar du olika trycksaker - färdiga att skriva ut och sprida.

Saknar du något? Hör av dig till kommunikatör Louise Hedberg så hjälper hon dig ta fram materialet du behöver.

Har du frågor om något?

Epost:               julanglarna@gmail.com
Telefon:            054-14 19 12, Lasse söderberg, diakon
                         0705-18 51 05, Carin Hansdotter
Fakturafrågor: 054-141400, fråga efter ekonomiavdelningen

Håll dig uppdaterad

På vår sida www.facebook.com/julanglarna och kan du läsa mer om vår verksamhet.