Gluggen i Västerstrandskyrkan. Start 6/9.

Läxhjälp för dig i klass 4-6 tisdagar kl 14.30-16.30.

Vill du ha hjälp med läxan så finns vi i Västerstrandskyrkan för dig som går i klass 4-6.

Tisdagar klockan 14.30-16.30 i bottenvåningen.
Man ska ha med sig läxor från skolan när man kommer till Gluggen. Vi bjuder på fika och man kan göra lättare pyssel. Efter fem gånger när man gjort läxor minst 20 minuter får man välja något ur stjärnlådan i form av en liten choklad, chips eller godis.

Vi tar kontaktuppgifter till målsman, om något skulle hända.

Har du frågor om Gluggen?
Kontakta Pernilla Skyvulstad på telefon 0767- 66 19 66. Start tisdag 6/9.

Om Västerstrandskyrkan

Kyrkan ligger vid Våxnäs centrum. Det är en modern tegelkyrka där det är full aktivitet av såväl stora som små under veckans alla dagar.

Västerstrands församling

Välkommen till en stadsförsamling med bred och livlig verksamhet för alla åldrar.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.