Domkyrkan

Domkyrkan är öppen varje dag. Tänd ett ljus, gå på mässa eller ta med barnen till Barnens Altarskåp. Välkommen.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan

Högmässa varje söndag

Varje söndag firas högmässa i Domkyrkan 11.00.

Domkyrkans klockspel

ljuder från domkyrkotornet dagligen kl. 8, 12, 15 och 18. Varje torsdag kl. 12 spelas lunchmusik på klockspel och orgel i Domkyrkan.