Foto: Adobe

Digitala sändningar i Karlstads pastorat

Även om vi inte kan mötas i kyrkans hus just nu kan vi ändå dela gemenskap genom gudstjänster, andakter och andra digitala sändningar. Här hittar du länkar till församlingarnas digitala sidor.

Under våren 2021 kan du ta del av digitala sändningar från hela pastoratet.

Du hittar dem på länkarna nedan.

Våra församlingar är också aktiva på Facebook och Youtube så sök på församlingens namn där så hittar du rätt.

Klicka här för att titta varje söndag 11.00. Söndagsgudstjänsten i Domkyrkan sänds live här på hemsidan. Här kan du också hitta gudstjänsterna i efterhand så du kan titta när du vill.

Webb-TV: Se gudstjänst LIVE i Karlstads domkyrka

Följ med oss digitalt i församlingen på lördagar

Helgsmål i Väse-Fågelviks församling

Följ med oss digitalt i församlingen på lördagar

Här hittar du alla våra digitala gudstjänster, andakter & musik. Välkommen till att vara med!

Digitala gudstjänster i Västerstrandskyrkan

Här hittar du våra digitala gudstjänster. Välkommen till gudstjänsten!

Digitala gudstjänster i Alster-Nyedsbygdens församling

Här hittar du våra digitala gudstjänster. Välkommen till gudstjänsten!

Bilden är tagen 9 april 2017 vid manifestationen som hölls på Sergels torg i Stockholm efter terrorattacken 7 april.
Lapp med texten "Kärlek, tillsammans är vi starka"

Digitala gudstjänster i Norrstrandskyrkan

Här hittar du våra digitala gudstjänster som brukar sändas på söndag 11.00.

Änglar

Gudstjänst med Små och Stora i Barnens katedral - sänds digitalt under våren

Välkommen till gudstjänst med vuxna och barn tillsammans. Det brukar vara mycket sång och musik, ibland drama eller besök. Gudstjänsten är lite kortare än vanligt men dubbelt så innehållsrik. Under våren 2021 kommer gudstjänsterna att sändas digitalt. Håll utkik på hemsidan för aktuell information.

Gudstjänsterna från Kronoparkskyrkan hittar du på Facebooksidan.

Digitala gudstjänster från Kronoparkskyrkan

Gudstjänsterna från Kronoparkskyrkan hittar du på Facebooksidan.

Välkommen att vara med på Barnens bästa samlingar! Det blir bibelberättelser, bön, pysseltips, lektips och sång. För alla 6-12 år. Du är välkommen att hämta en egen bibel och följa med i berättelserna hemma. Till en del samlingar finns också pysselpåsar att hämta. Varannan vecka kommer det en ny samling. Här finner du länken!

Barnens Bästa Samlingar

Varje torsdag kl. 12.00 spelas lunchmusik i Karlstads domkyrka.
Från kl. 11.45 hörs ett klockspel.
Varmt välkommen det digitala kyrkorummet.

Digital lunchmusik Domkyrkan

Varje torsdag kl. 12.00 spelas lunchmusik i Karlstads domkyrka. Från kl. 11.45 hörs ett klockspel. Varmt välkommen det digitala kyrkorummet.