Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Änglagårdens förskola

Änglagården är en kristen och Reggio Emilia-inspirerad förskola med plats för tjugo barn.

Vi är en förskola i Svenska kyrkans regi med ett Reggio Emilia-inspirerat arbetssätt. Barngruppen är ett gäng härliga barn i åldrarna 1-6 år.

Innemiljön är utarbetad enligt Reggio Emilias filosofi, vilket innebär att den inbjuder till lek, lärande, reflektion och utveckling.
Utemiljön ser vi som ett viktigt komplement till innemiljön. Vi har en uppvuxen trädgård som ger barnen möjlighet till rika upplevelser. På gården finns även asfalterade ytor för cykling och bollspel, samt klätterställning och sandlåda. Vi har egna bärbuskar och ett växthus där barnen är delaktiga i att odla sina egna grönsaker och örter.

Vår lunchmat får vi från en cateringfirma som heter ISS. Maten är underbart god och massor med grönsaker serveras varje dag.

Den konfessionella delen av verksamheten är  frivillig. De som väljer att inte var med på den delen arbetar med liknande uppgifter inne på förskolan.

Kontakt: 054-14 14 32, Förskolechef: Lise-Lotte Thörnqvist 054-14 14 26