Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

"Alla får plats" - katalog höst 2018

Här har du höstens verksamhet i våra kyrkor. Du kan bläddra i den här. Utbudskatalogen kommer med Kyrknytt i alla brevlådor i Karlstads-, Hammarö- och Grava församlingar. Har du inte fått den kan du hämta en i kyrkan. Känn dig välkommen!

Ladda ner verksamhetskatalogen som pdf-fil här.

I vår verksamhetskatalog har vi samlat alla våra grupper och verksamheter så att det ska vara smidigt för dig att hitta det du vill vara med på.

Verksamhetskatalogen delades ut den 31 augusti i alla brevlådor och klassas som samhällsinformation.

Om du inte har fått katalogen och vill ha en i papper kan du höra av dig till kommunikatör Marie Lundström 054-14 19 58
marie.lundstrom@svenskakyrkan.se