Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

"Alla får plats" - katalog höst 2017

Här har du höstens verksamhet i våra kyrkor. Du kan bläddra i den här. Utbudskatalogen kommer med Kyrknytt i alla brevlådor i Karlstads-, Hammarö- och Grava församlingar. Har du inte fått den kan du hämta en i kyrkan. Känn dig välkommen!

I vår verksamhetskatalog har vi samlat alla våra grupper och verksamheter så att det ska vara smidigt för dig att hitta det du vill vara med på.

Verksamhetskatalogen delades ut den 1 september i alla brevlådor och klassas som samhällsinformation.

Om du inte har fått katalogen och vill ha en i papper kan du höra av dig till kommunikatör Marie Lundström 054-14 19 58
Marie Lundström