Från den fina skolan. Vi fick lova att inte publicera några bilder på barnen. De hade gjort en framtidsbåt. På seglet står det: "Rise to the moment" och "We are compassionate".

15 oktober, nya möten på brittisk mark

Hej igen ni som är hemma.

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Alltid nya människor som man ska gå tillsammans med. Alltid gå längre än man hoppas på, ja nästan iallafall. All medial uppmärksamhet. Och ändå är det fantastiskt att vara med på den här vandringen. Att möta alla dessa engagerade människor överallt dit vi kommer. Att se alla olika landskapstyper som vi möter när vi vandrar. Att träffa skolbarn som med lysande ögon ropar hurra när vi passerar en del skolor, de som är framtiden.

Idag gick vi vår första dag i England. Underbar vandring nära havet hela dagen. I en skola 
mötte vi cirka 100 skolbarn som tog emot oss och sjöng en fantastisk sång för oss. Här får ni en länk till Youtube så ni kan höra den också. 

Blir inspirerad av mycket här. Fylls av en känsla att vi måste skärpa oss som kyrka. Vi måste leva i den värld som är nu och bli grönare. Släpper en fråga här. Är det någon av er som vore intresserad av något som tillsvidare går under namnet GRÖNA BÖNER?
Jag tänker mig en sorts böne- och aktivistgemenskap där vi kan be tillsammans för planeten och allt levandes levande för klimaträttvisa och medkänsla. Hör av er till mig genom kommunikatörerna.

Varma hälsningar

Hans

Hans om bilden: Från den fina skolan. Vi fick lova att inte publicera några bilder på barnen. De hade gjort en framtidsbåt. På seglet står det: "Rise to the moment" och "We are compassionate".