Vägen - en vandring för sökare

Samtalsgruppen Vägen - en vandring för sökare vänder sig till vuxna som vill samtala om livet och kristen tro för att få fördjupa sin syn på livet och tron tillsammans med andra.

Längtar du efter att samtala om livsfrågor tillsammans med andra? Vill du höra andras livsberättelser? Få nya infallsvinklar om hur kristen tro bearbetar våra frågor? Då är samtalsgruppen Vägen – en vandring för sökare något för dig.

Samtalsmetoden bygger på egna frågor och att vi delar och lyssnar på varandras erfarenheter och passar därför alla som längtar efter fördjupning, oavsett tidigare erfarenhet av kyrkan eller inte.

För den som vill finns möjlighet att döpas och konfirmeras under året. Vägen vi följer har rötter i den tidiga kyrkan men tar avstamp i nutiden. Samtalsgruppen är en del av Katekumenatet, som du kan läsa mer om här.

Intresserad?
Kontakta Annika Melkersson för att höra om när grupp startar.

Annika Melkersson

Svenska kyrkan Karlskrona