Så påverkas vår verksamhet av coronaviruset

Vi är alla hårt drabbade av pandemin. Den tvingar oss till beteenden och beslut vi inte velat ta. Vi ska hålla oss isolerade och hålla avstånd.
Detta påverkar också kyrkans arbete. Vi får inte heller vara fler än åtta personer förutom präst, musiker och annan personal under gudstjänst och kyrkliga handlingar samlade då vår verksamhet går under allmän sammankomst.
Undantaget begravningar där det får lov att vara 20 deltagare plus personal.

Advent och Jul blir därför annorlunda i Karlskrona Aspö pastorat. Vi låser inte dörrarna när vi firar gudstjänst. Präst, musiker och vaktmästare kommer att vara där. Och någon som filmar. För att, med alla våra begränsningar, kunna fira gudstjänster kommer dessa att sändas via Facebook.

Så ser helgerna ut:
28/11 kl. 18 Julgospel
1 i Advent 29/11 kl. 11 Gudstjänst från Fredrikskyrkan
Kl. 18 Julmusik
2 i Advent 6/12 kl. 11 Gudstjänst från Kungsmarkskyrkan
12/12 kl. 18 Luciagudstjänst
3 i Advent13/12 kl. 11 Gudstjänst från Aspö kyrka
4 i Advent 20/12 kl. 11 Gudstjänst från Fredrikskyrkan
Julafton 24/12 Kl. 11 Samling vid krubban från Aspö kyrka
Kl. 17 Julbön från Fredrikskyrkan
Juldagen 25/12 Kl. 07 Julotta från Kungsmarkskyrkan
Annandag Jul 26/12 Kl. 16 Julens psalmer Möllebackskyrkan
Sönd. e Jul 27/12 Kl. 11 Gudstjänst från Fredrikskyrkan
Nyårsafton 31/12 kl. 15 Kort Nyårsbön i Fredrikskyrkan.
Nyårsdagen 1/1 Kl. 16 Gudstjänst från Kungsmarkskyrkan

Varje kväll kommer det att ringa i våra kyrkor kl. 18. Klockorna kallar till inre samling, att vi var och en på sin plats ger tid för bön.
Vi vill också att du ska veta att det går bra att ringa våra präster och diakoner för enskilda samtal. De får ske via telefon, dator eller om det går att träffas utomhus.
Kontaktuppgifter finns under personal.

På Facebook kommer vi att finnas med korta filmer riktade till barn. Barnen i vår verksamhet kommer också att bli kontaktade direkt.

Följ oss här och på Facebook. Ändringar kan förekomma