LUNDS STIFTS JUBILEUMSVANDRING

startar i Karlskrona torsdag 16 maj

VANDRINGSFOLKET
Pilgrimsvägen Skåne-Blekinge fyller 10 år våren 2019.
Vandringar över hela stiftet från norr till söder, från öster till väster.

Samtidigt i Lund anordnas massor av aktiviteter, vandringar, fördjupning, gudstjänster och utbildning i och och kring domkyrkan.
Pilgrimsmässa i Lunds domkyrka söndagen före pingst, den 2 juni klockan 11.00

Jubileumsvandring – Karlskrona
16 maj - 17 maj
Karlskrona
I maj inleds vandringarna till Lund och firandet av pilgrimsvägens tioårsjubileum i Karlskrona. To 16 maj Samlingsdag i Karlskrona – stadsvandring Fr 17 maj   Karlskrona – Nättraby, 12,6 km Information om tider, övernattning, mat, anmälan och kostnader mm kommer att läggas upp i detta evenemang under våren.

LUNDS STIFTS JUBILEUMSVANDRING startar i Karlskrona.

Du kan vara med bara på mässan, vandra en dag, eller flera. Anmäl dig till helene.f.sturefelt@live.se vad gäller övernattning och frukost.

TORSDAG 16 maj:

15.00 - INKVARTERING i EFS Möllebackskyrkan. Det finns kaffe där, när vi vet hur många som kommer.

16.00 - Pilgrimsvandring i stan med de sju nyckelorden. Vi utgår från Fredrikskyrkan.

17.00 - Fortsatt möjlighet till inkvartering.

18.00 - Pilgrimsmässa i Tyska kyrkan på Stortorget.

19.00 - ca... efter mässan går vi tillsammans till Ica och köper kvällsmat, var och en betalar vad den vill ha. Sedan äter vi gemensamt i Möllebacken.

FREDAG 17 maj

08.30 - Församlingen bjuder på frukost och lunchpaket på fredagen.

09.30 - VANDRINGSSTART, Vi går längs havet via BTH och Skönstavik mot Nättraby. Tema: Långsamhet.

Pax et bonum, Helene F Sturefelt, mob nr 076 77 87 030.