Bibelläsning och bön

under fastetiden 14 februari- 28 mars

Fasta är en av kyrkans äldsta andliga övningar. Det är en metod som finns i många religioner. Fasta kan handla om att avstå. Några väljer att under fastan avstå från t.ex. sötsaker eller kött. Fastan kan också handla om fylla på, flytta fokus från mig själv till relationen med Gud och medmänniskan. Fastan är en tid för fördjupning. Ett sätt kan vara att läsa Bibeln. Eftersom passionshistorien i år utgår från Markusevangeliet följer bibelläsningsplanen detta evangelium. Detta är en inbjudan till att under en begränsad tid, fylla på med bibelläsning och bön. Varje morgon måndag-fredag möts vi på zoom, kl 8.30! Välkommen du också!
OBS! Samma länk varje morgon

Länk till morgonbön:
Digital Morgonbön och bibelläsning i fastetiden via zoom

OBS! Samma länk varje morgon
Meeting ID: 843 3009 3603
Passcode: 123456
Telefonnr: 08- 505 39 728

Om du vill delta i morgonbön med bibelläsning via zoom i Karlskrona – Aspö pastorat så kan du delta med dator, smartphone, surfplatta eller vanlig telefon. Om man har zoom installerat ansluter man med mötes-id och passcode. Det går också bra att ansluta genom att följa en länk eller ringa upp via telefon.

Dator: Det går bra att klicka på länken:
Digital Morgonbön och bibelläsning i fastetiden via zoom.

Då får ni förmodligen en fråga om ni vill ladda ner zoom. Svara ja. Sedan klicka kör på frågan vad du vill göra? Kör, spara, eller avbryt. Sedan ja på frågan om tillåter att appen ändrar din dator.

Smartphone: Om ni deltar via smartphone kan ni behöva ladda ner zoom-appen.
Tips:
Nere i vänster hörn av din bild finns en röd symbol som liknar en microfon. När det är ett diagonalt streck över den, så hörs inte din röst eller ljud från där du är. Det kan vara bra att slå av den, så att du är ”Mutad”.
Med vanlig telefon, ring 08-50539728

De som deltar per vanlig telefon ringer telefonnumret 08-50539728, man blir uppmanad (på engelska) att lämna Meeting ID (mötes ID) och så ska man trycka in 843 3009 3603 (för aktuellt möte) och avsluta med #. Sedan anger man passcode, 123456 och avslutar med #. 
Sedan kan du lyssna på "mötet" (Morgonbön och bibelläsning i fastetiden).