- livets och glädjens fest!

Genom hela kyrkans historia har dopet varit den synliga bekräftelsen på varje människas självklara samhörighet med Gud. Den som döps lyfts fram inför Gud som ger oss livet och som vill dela vår glädje över det.

I dopet finns löftet om att Gud är med under livets alla dagar, oavsett vad som händer. Vid dopet blir man också medlem Svenska kyrkan.

Boka dop

Du bokar dopet genom att kontakta vår expedition och därefter får du hem en bekräftelse. Du kommer att bokas in på ett dopsamtal med en präst där ni går igenom dopgudstjänstens moment.

Låna dopklänning

Vi har dopklänning till utlåning och om du önskar låna en meddela expeditionen vid bokningen.

Boka dop hos oss

För att boka dop kontakta expeditionen
Tel. 0454-30 22 00, (mån, tis, tors, fre kl. 09.30-12)

Det går även bra att få mer information om dop och hur det går till.