Foto: Malin Joelsson

Kyrkomusiker 100%

Karlsborgs pastorat ligger i nordöstra hörnet av Skara stift. Det sträcker sig från Vätternstranden upp mot Tivedens skogar. I pastoratet finns tre kyrkomusiker uppdelade på områdena Karlsborgs församling, Undenäs församling och Mölltorp/ Breviks församlingar. Nu söker vi två nya medarbetare.

Vi söker dig som:
- Vill vara med och utveckla musiklivet och gudstjänstlivet i församlingarna.
- Vill förmedla Svenska kyrkans tro och liv genom musiken.
- Vill leda körer i alla åldrar.

Du har kyrkomusikalisk utbildning eller motsvarande. Du delar Svenska kyrkans värdegrund och är medlem i Svenska kyrkan.

Här finns:
- rikt kör- och musikliv i  alla åldrar
- fina instrument
- levande kulturbygd
- goda utvecklingsmöjligheter

I pastoratet finns åtta kyrkor (fyra församlingar) och söndagsgudstjänsterna utför man till största delen i sin egen huvudkyrka men dubblerar ibland i kombination med annan kyrka.

Pastoratet har stabil ekonomi och det finns utrymme för initiativ och samverkan inom flera områden.

Personalen är organiserade i ett gemensamt arbetslag men ansvarsmässigt fördelade på olika församlingar. Som anställd ingår du i ett arbetslag som har mycket glädje, kreativitet och framtidstro.

Läs mer i  församlingsinstruktionen här:
Församlingsinstruktionen 2021-2024

Tillträde enligt överenskommelse.
För tjänsten erfordras: Körkort och tillgång till egen bil.

Är du intresserad? Kontakta vår kyrkoherde:
Pernilla Tapper Törnqvist tel 0505-174 51, 0706-290617
e-post: pernilla.tornqvist@svenskakyrkan.se