Foto: Gerry Fernhede

KONFA 21-22 i Karlsborg

Det finns tre saker som de flesta konfirmander minns:
Nya vänner
Att hitta egna svar
Läger

Fokusgrupp

Som konfirmand ska du välja en fokusgrupp. Alla kommer att lära sig samma saker, men på olika sätt utifrån sitt intresse, i sin grupp. Man måste vara minst fyra för att en fokusgrupp ska bli av.

Hur funkar det?

Alla grupper träffas  en gång i veckan efter skolan och jobbar med dagens tema i sin grupp. Träffarna är 1,5-2 timmar långa.

Vi börjar alltid med fika!

Läger

Alla grupper åker tillsammans på två läger till Skagagården i Tiveden. Utöver lägren har fokusgrupperna egna roliga helgaktiviteter.

Vissa söndagar och helger går man på gudstjänster.

Finns det några krav?

Du har säkert hört någon säga att man måste vara döpt för att få konfirmera sig. Så är det, eftersom konfirmation betyder att man bekräftar sitt dop. Om du inte är döpt kan du ändå vara med. Under konfirmandtiden får du sedan ta ställning till om du vill döpas.

Konfirmation kostar ingenting.

Uppstart

Vi börjar torsdag 2 september kl 18.30 i Kyrkans hus, Strandvägen 6, med en träff för dig och dina föräldrar. Då får du veta vilken grupp du hamnar i och träffa dina ledare. Har du inte bestämt dig än kan du komma dit och kolla om du vill anmäla dig.

Första lägret är fredag kväll till söndag förmiddag den17-19 september.

Frågor eller funderingar?

Kontakta gärna vår konfirmandansvarige präst Pia Svantesson.