Två Systrars församling Besöksadress: Lille bullens väg 1, 39358 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon:+46(480)421460 E-post till Två Systrars församling

Konfirmand 2019-2020

Bli konfirmand i Två Systrars Kapell!

Konfirmandgrupp

Vem är jag? Finns Gud? Har han med mig att göra?
Vad är meningen egentligen?
Det finns många tankar som passerar genom oss. Nu har du det perfekta tillfället att vara med i ett härligt gäng med gamla och nya kompisar som tillsammans leatar svar. Samtidigt har vi kul på vägen.

Följ med Två Systrars konfirmander under nästan ett år! Det kommer helt säkert att göra skillnad i ditt liv. Du får vara med om upplevelser och eftertanke tillsammans med vänner och Gud - gemenskap och glädje.

Upptakt: Söndag 8 september kl. 10.00. Först gudstjänst och sedan information för ungdomar och föräldrar.

Träffar: Onsdagar kl. 17.00-19.00 i Två Systrars Kapell (uppehåll under skolloven).
Start 11 september.

Läger: 20-22 september på Öland
och 1-4 maj 2020

Konfirmation: 16-17 maj 2020

Anmäl dig på kalmarkonfirmander.nu
eller direkt till församlingen senast 31 augusti.

Marco Aldén

Två systrars församling