Kalmar S:t Johannes församling Besöksadress: HANELLSGATAN 5, 39244 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon:+46(480)421430 E-post till Kalmar S:t Johannes församling

Vigsel

Vigseln är ett sätt för två människor att berätta inför andra att de verkligen vill satsa på att leva tillsammans, med förbön och Guds välsignelse.

Vigseln är gratis – det som kan kosta är om man vill ha extra musik, till exempel en sångsolist. Extra utsmyckning av kyrkan kan också kosta extra, liksom naturligtvis bröllopsfesten.

Välkommen att kontakta någon av våra präster om du har frågor eller vill boka tid för vigsel!