Kalmar S:t Johannes församling Besöksadress: HANELLSGATAN 5, 39244 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR E-post till Kalmar S:t Johannes församling

Spring med Johannes!

Finn ro i rörelse! Nu är det åter dags för vår springgrupp i S:t Johannes. Vi träffas fyra tisdagar under hösten kl 18-19 med start i kyrkan. Välkommen både du som är van löpare och nybörjare!

Vi startar tillsammans i S:t Johannes kyrka och delar oss sedan i en grupp som springer cirka 5 km och en vandringsgrupp. Vissa sträckor springer vi i samtal, och andra under tystnad. Ibland får vi med oss en tanke på vägen. Vi avslutar tillsammans i kyrkan med avslappning, vägledd eftertanke och samtal om hur vägen var för oss i dag. Du behöver inte anmäla dig eller vara med alla gånger utan kom när du kan. Välkommen!

Vi träffas 10/9, 17/9, 3/10, 22/10

Vid frågor, kontakta Karin eller Annette: karin.nylander@svenskakyrkan.se annette.oderwall@svenskakyrkan.se