Kalmar S:t Johannes församling Besöksadress: HANELLSGATAN 5, 39244 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon:+46(480)421430 E-post till Kalmar S:t Johannes församling

Spring med Johannes!

Finn ro i rörelse! Nu är det åter dags för vår springgrupp i S:t Johannes. Vi träffas vid fem tillfällen kl. 18:00-19:00 med start utanför kyrkan. Välkommen både du som är van löpare och nybörjare! Vi erbjuder även en vandringsgrupp under samma tid.

Vi startar tillsammans i S:t Johannes kyrka och delar oss sedan i en grupp som springer 5 km och en grupp som promenerar. Vissa sträckor springer vi i samtal, och andra under tystnad. Vi får med oss en tanke på vägen. Vi avslutar tillsammans i kyrkan med avslappning och vägledd eftertanke. Du behöver inte anmäla dig eller vara med alla gånger utan kom när du kan. Välkommen!

Vi träffas: torsdag 2/5, tisdag 14/5, onsdag 22/5, tisdag 28/5 och tisdag 11/6.

Vid frågor, kontakta Karin eller Annette:

karin.nylander@svenskakyrkan.se

annette.oderwall@svenskakyrkan.se