Kalmar S:t Johannes församling Besöksadress: HANELLSGATAN 5, 39244 KALMAR Postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR E-post till Kalmar S:t Johannes församling

Café Johannes

Varje onsdag kl. 14.00 doftar det kaffe i Johannesgården.

Caféet startar med en liten andakt och vi sjunger oss till bords, därefter kaffe, smörgås och kaka.
Det finns onsdagar med möjlighet till att umgås och det finns onsdagar till att lyssna på spännande föredrag.
Kom och känn gemenskapen och dela din fikastund med någon annan.

Höstens program

28 augusti - PelargonPålsson visar bilder och berättar om pelargoner. Möjlighet finns att köpa sticklingar

4 september - Gemenskap

11 september - Britten Robertsson visar bilder och berättar om Frans Michael Franzén - Hembakat