Foto: Agneta Adeen

Konfirmation i S:ta Birgitta kyrka

Nyfiken på konfirmation?

Konfirmandgruppen för dig som inte hinner eller vill åka på läger.
I denna spännande grupp talar om livet och vår tro. Men vi kommer att använda oss av drama, film, ljus, ljud, kulisser och kostymer för att utforska kristendomen på ett roligt sätt. Under året får vi besök av föreläsare för att ge oss inspiration i våra projekt. I stället för att åka på läger går vi på teater och ser filmer.

När du anmäler dig till vår grupp vill vi att du berättar om det är något särskilt vi behöver veta om dig. Vi anpassar oss självklart efter de behov som finns i gruppen. Alla konfirmander ska känna sig trygga. Du kan självklart ringa oss om du vill.

Inskrivning: 8 september kl 16:30 i S:ta Birgitta kyrka

Vi träffas på torsdagar 16.30-18.30 i Birgittakyrkan, Berga. Det finns alltid fika på plats för den som vill komma tidigare.
Utöver torsdagar träffas vi fem söndagar under hösten och lika många söndagar under våren. Exakta datum för detta meddelas i samband med inskrivningen torsdag 8 september.

Konfirmation 5 juni 2023 kl 10.30 i Birgittakyrkan

ANMÄL DIG HÄR.