Svenska kyrkan i Kalmar Besöks- och postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

S:ta Birgitta kyrka

Konfirmation i S:ta Birgitta församling 2018-19

Finns Gud? Vad är kärlek? Vad händer när man dör? Varför finns ondskan? Varför finns jag? Konfirmandtiden handlar om dig och om livet. Vill du söka svar på frågorna är du välkommen att anmäla dig som konfirmand. Tiden som konfirmand är som en resa – den går både inåt och utåt. Vill du ta det första steget? Så roligt! Då ses vi i kyrkan!

Du kommer att få träffa prästen Johanna Broselid, pedagogerna Lena Haglund och Agneta Adeen samt våra unga ledare.

Informationsträff och inskrivning i St:a Birgittakyrkan: 9 september kl. 11.45 (träffen startar direkt efter högmässan som börjar kl. 10.30, välkomna att inleda med mässa om ni har tid och möjlighet).
Träffar: Måndagar kl. 16.30-18.00
Läger: Konfirmandtiden innefattar två läger. Ett kortare över en helg i början av oktober. Det andra lägret är en utlandsresa som vi förlägger till sportlovet, vecka 8.
Konfirmation: 26 maj 2019

För resan tillkommer en kostnad på 1000 kronor per konfirmand. Det finns möjlighet till ekonomiskt bidrag, prata med prästen.

Kontakt:
Johanna Broselid