Konfirmation i S:t Johannes kyrka

Konfirmation i Kalmar S:t Johannes församling 2022-2023

Vem är Gud och vad är tro? Vilka frågor bär du på? Vi talar om livet och tron, glädjen och sorgen, vänskap och kärlek, döden och evigheten. Det är du och dina funderingar som är viktigast. Vi lovar att ta dig på allvar.

Under konfirmandåret träffas vi en torsdagskväll och en söndag i månaden från september till maj. Tre höjdpunkter under året är våra två läger och en kortare resa inom Sverige i maj. Vi kommer att diskutera, skapa, leka och träffa spännande personer. Vi ser fram emot att träffa dig och dela upplevelser och gemenskap!

Inskrivning/informationsträff tillsammans med vårdnadshavare: söndag 4 september i samband med högmässan kl 10:00 i Kalmar S:t Johannes kyrka.

Läger: Höstläger 30/9-2/10, vinterläger 3-5/2 samt vårläger Kristi himmelsfärdshelgen 18–20 maj.

Konfirmation: Pingstdagen 28 maj 2023

Just nu är S:t Johannes konfirmandgrupp full, men om du vill konfirmera dig finns det tre andra konfirmandgrupper som du är varmt välkommen till! Se mer information här nedanför.

Nyfiken på konfirmation

Konfirmandgruppen i S:ta Birgitta är för dig som inte hinner eller vill åka på läger. Vi pratar om livet och vår tro. Men vi kommer att använda oss av drama, film, ljus, ljud, kulisser och kostymer för att utforska kristendomen på ett roligt sätt.

Konfirmation i Heliga korsets kyrka

Konfirmation i Heliga Korsets församling 2022-2023