Svenska kyrkan i Kalmar Besöks- och postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

S:t Johannes kyrka

Konfirmation i Kalmar S:t Johannes församling 2018-19

Vem är Gud och vad är tro? Vilka frågor bär du på? Vi talar om livet och tron, glädjen och sorgen, vänskap och kärlek, döden och evigheten. Det är du och dina funderingar som är viktigast. Vi lovar att ta dig på allvar.

Vi kommer att träffas vissa helger och några vardagar under vår konfirmationstid. Tre höjdpunkter under året är våra två läger och påsklovsresan. Vi kommer att diskutera, skapa, leka och träffa spännande personer. Vi ser fram emot att träffa dig och dela ett år av upplevelser och gemenskap!

Informationsträff i S:t Johannes kyrka: 6 september kl. 18.00
Träffar: Utvalda helger och vardagar