Foto: Joachim Grusell

Sommar i S:t Johannes kyrka

Välkommen att besöka oss i sommar

Sommar i S:t Johannes - välkomna!

Vi i S:t Johannes avslutar vår vårtermin med brännbollsmatch i Kalmarsundsparken .

Dit är alla välkomna, unga som gamla att mötas på den stora gräsmattan och kanske om man har tur, fånga en lyra eller springa ett frivarv!

Tisdag 21/6 klockan 17.00. Vi bjuder på kaffe och bulle men känner man att det behövs något mer är man välkommen att slå sig ner på sin medtagna picknickfilt och äta av sin medtagna fika.

Ta med ditt bästa brännbollshumör och gör oss sällskap!

I sommar har vi sommaraktiviteter på tisdagarna vecka 27,29,32 och 34. Sommarkvällar i Johannes är klockan 18.00.

5 juli – berättelse och bulle med Malin, Johannesplatsen

19 juli – Filmkväll

9 augusti – Per-Olas pärlor, vår kantor bjuder på några av sina favoriter av sånger visor. Johannesplatsen vid fint väder annars i kyrkan.

23 augusti – Per Eriksson bjuder på musik och sång. Johannesplatsen vid fint väder annars i kyrkan.

Öppettider:

Vi har öppet på söndagar mellan 9.00-12.00. Andra dagar får man gärna plinga på dörren om man vill in i kyrkorummet!