Svenska kyrkan i Kalmar Besöks- och postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

Pridekör

en kör för dej som vill sjunga

I höst startar en ny kör i Kalmar, öppen för alla som längtar efter ett varmt och öppet sammanhang att sjunga i.

Kören kommer att ha en stor musikalsik bredd. Det viktiga är att texten och musiken säger och vill, och inte att musiken går att placera in i fack.

Kören leds av Sofia Nylander som tidigare hållit i kortare körprojekt under bland annat Kalmarsund Pride.

Måndagar 18.00-19.30 i Kalmar Domkyrka
med start 15 okt.

Notläsning är inget krav.

Vill du vara med så ta kontakt med
sofia.ekelund@svenskakyrkan.se

eller genom den öppna FB gruppen https://www.facebook.com/groups/2126811674208758/