Sommarhälsning

Ett magasin på 36 sidor delas ut som sommarhälsning från Svenska kyrkan till alla hushåll i Kalmar kommun.

Efter en vår när många planer har fått ändras och mycket har blivit annorlunda på helt nya sätt bestämde Svenska kyrkan i Kalmar kommun -- de fem fastlandspastoraten i Kalmar Ölands kontrakt -- sig för att skicka en hälsning till alla hushåll i kommunen. Det blev ett magasin med 36 sidor läsning om allt möjligt som har hänt och händer i våra församlingar: pilgrimsvandringarna på Östra Sigfridsleden i Södermöre, gudstjänstsändningarna från Dörby kyrka, diakonernas och deras medhjälpares arbete med att handla mat åt människor i riskgrupper ...

Magasinet finns också att hämta i kyrkorna, bland annat för att människor som dyker upp i kommunen under sommaren också ska få ta del av det. Vill du ha några exemplar extra att skicka till vänner eller ge till gäster kan du ta dem där eller höra av dig för att få dem hemskickade.

Det går också fint att läsa tidningen på din skärm -- här!

Anna Braw

Svenska kyrkan i Kalmar