Påsken kommer med hopp & liv

Strax före Stilla veckans början delas ett påskmagasin ut till alla hushåll i Kalmar pastorat. Du kan läsa det här också!

I år, när vi firar påsk med stränga restriktioner för andra gången, skickar Kalmar pastorat en påskhälsning till alla hushåll i form av ett magasin som delas ut torsdagen före palmsöndagen.

Det innehåller påskläsning från hela pastoratet, glimtar av påskberättelsen så som Ylva Eggehorn återger den i boken En vän från himlen (och illustrerad av barn och konfirmander här i Kalmar), en hälsning från vår kyrkoherde Peter Wänehag och receptet till en favoritvårsoppa från Diakonala köket i Norrliden och en påsktårta från Malin Burmeister som arbetar i Kalmar S:t Johannes församling. Bland annat!

Du som bor i Kalmar pastorat får alltså magasinet i din brevlåda, och du som inte bor här men vill läsa det ändå kan hämta en pdf här eller läsa det på Issuu.

Påsken kommer med hopp och liv. I år också!

Peter Wänehag

Svenska kyrkan i Kalmar