Dop i coronatider

Du som vill att ditt barn ska döpas -- hör av dig till oss!

Här i Kalmar döps barn i alla våra sex kyrkor, och mest efterfrågade som dopkyrkor är Kalmar domkyrka och Kalmar slottskyrka. Vi har länge bjudit in mer än en dopfamilj i taget till gudstjänsterna i Kalmar slottskyrka, men under resten av våren kommer det bara att bli så kallade enskilda dop, det vill säga en familjs barn döps i varje gudstjänst. På det viset kan vi tillsammans -- kyrkans personal och ni som familj som bjuder in er familj och era vänner -- ta ansvaret för att det inte blir fler i kyrkan än vad som är tillåtet.

Ring till Keith Karlsson som har haft hand om dopbokningarna i många år och är van vid alla sorters frågor, så kan vi tillsammans planera och tala om vad som är möjligt!

Keith Karlsson

Svenska kyrkan i Kalmar