Foto: Anna Braw

Bröllop i coronatider

Är det värt att ordna en vigsel när det inte år att bjuda många? Här hittar du information om bröllop i coronatider.

Kalmar slottskyrka är en av Sveriges populäraste bröllopskyrka, och Kalmar domkyrka är det också många som drömmer om. Man kan också gifta sig i de fyra andra kyrkorna i Kalmar pastorat.

I år går det ju inte att bjuda in till några stora bröllop, men det går bra att gifta sig ändå.

Om ni har ett datum bokat sedan tidigare -- kanske vill ni ha det kvar men bjuda bara en liten grupp? Man kan ha en fest senare, när det går bra att samlas igen, och om man vill kan man bjuda in till en andakt där man förnyar vigsellöftena.

Vill ni boka om eller avboka ett datum som ni har, ring!

Och vill ni boka ett alldeles nytt datum för en liten vigsel snart eller längre fram så går det fint.

Keith som svarar i telefonen har arbetat med de här bokningarna i många år och är van vid att tänka ut lösningar tillsammans med blivande brudpar.

Keith Karlsson

Svenska kyrkan i Kalmar