Boktips från Två Systrars kapell

Längtar du efter något riktigt bra att läsa? Eva Danielsson som är med i Två Systrars församling har börjat spela in boktips.

I slutet av gudstjänsterna i Två Systrars kapell bjuder Eva Danielsson ibland på ett boktips. Det finns ganska många böcker i församlingens eget bibliotek, och en del på bokbordet också.

Nu när det inte går att samlas som vanligt har Evas boktips blivit digitala. De kommer att finnas på församlingens nya webbplats för digital församlingsgemenskap, www.tskonline.se.

Den första boken som Eva tipsar om är C S Lewis klassiska barnroman Häxan och lejonet. Om det är kö på den på biblioteket kan du beställa ett eget exemplar hos Dillbergs eller hos något av de antikvariat som erbjuder begagnade exemplar av den på Antikvariat.net!

Såhär ser den senaste svenska utgåvan ut! Och kom ihåg att det finns ett par filmversioner också -- dem kan man spara till efter läsupplevelsen.

Joel Holmquist

Två systrars församling