Boksällskapet flyttar in i domkyrkan

I höst samlas Kalmar domkyrkas boksällskap igen -- inne i domkyrkan för att kunna följa alla coronarekommendationer.

Stora delar av Kalmar domkyrkas boksällskaps vårprogram fick ställas in. Nu planerar Katarina Sandström och Christer Munther för hösten och har bestämt sig för att flytta träffarna till kyrkorummet istället för att vara i Nicodemusgården -- på det viset går det att vara 50 och sitta mycket glest.

Den första träffen blir fredagen den 4 september klockan 12.

-- Vi samlas inne i domkyrkan, börjar med andakt och lyssnar sedan på ett föredrag ungefär som vanligt, fast utan fika emellan, säger Christer Munther. Runt en timme räknar vi med att hela träffen kommer att ta. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter att du som kommer också gör det. Vill du vara säker på att få en plats, så kom i god tid!

Programmet publiceras så snart Katarina och Christer är klara med det, men redan nu vill vi signalera att det planeras och att du är välkommen!

Christer Munther

Kalmar domkyrkoförsamling