Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar Besöksadress: Domprostgården, Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar

Sök gravsatta

Med hjälp av "Gravar.se" "finngraven.se" och "webbkarta" kan du söka efter gravsatta.

Du kan kostnadsfritt söka efter gravsatta i det webbaserade programmet gravar.se.  Benämningen ML betyder minneslund.
ML1 är minneslunden på Södra Kyrkogården, ML2 år minneslunden på Skogskyrkogården och ML3 är Nya minneslunden på Skogsskyrkogården, nära krematoriet och Skogssalen.
Du kan även söka via webbkarta som är den gravsökningstjänst som är direkt kopplat till gravboken.
Det finns även programmet www.finngraven.se där du kan söka och få en karta där graven finns med. Denna tjänst uppdateras inte längre.

Anke Decker

Kyrkogårdsförvaltningen i Kalmar